Αλλαγή δεδομένων χρήστη και άδεια πρόσβασης

Μπορείτε να προσθέσετε, διαχειριστείτε και να διαγράψετε χρήστες στις ρυθμίσεις σας στο "Χρήστης".

Όταν κάνετε κλικ σε ένα χρήστη, μια οθόνη θα εμφανιστεί, όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τα δικαιώματα πρόσβασης στη δεξιά πλευρά και να επεξεργαστείτε τα δεδομένα στην αριστερή πλευρά.

Τα δικαιώματα κυρίως χωρίζονται σε ότι αφορά επιλογές του μενού. Όταν αφαιρείτε ένα δικαίωμα, το μενού δεν θα εμφανίζεται στο σύστημα του χρήστη.

0 Σχόλια

Το άρθρο είναι κλειστό για σχόλια.