Διαγραφή του λογαριασμού σας

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στις ρυθμίσεις στο "Σύστημα", κάνοντας κλικ στην καρτέλα "Επαναφορά δεδομένων" και επιλέγοντας "Διαγραφή του λογαριασμού σας τώρα''. Η διαγραφή του λογαριασμού σας πρέπει να επιβεβαιωθεί με τον κωδικό πρόσβασής σας.

  • 0
    Avatar
    rrr tgiorgostra

     διαγραφή του λογαριασμού σας τώρα Η διαγραφή του λογαριασμού σας!

Το άρθρο είναι κλειστό για σχόλια.