Επαναφορά του λογαριασμού σας

Μπορείτε να αφαιρέσετε όλα τα δεδομένα από το λογαριασμό σας στο sevDesk μεταβαίνοντας στο "Σύστημα" στις ρυθμίσεις και επιλέγοντας "Επαναφορά δεδομένων". Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να αφαιρέσετε όλα τα δεδομένα από το λογαριασμό σας στο sevDesk κάνοντας κλικ στο "Επαναφορά του λογαριασμού σας τώρα''. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο όταν έχετε εισάγει δεδομένα στο λογαριασμό σας για σκοπούς δοκιμών πριν από την πλήρη χρήση του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα δεδομένα (επαφές, τιμολόγια, προσφορές, κλπ) θα απομακρυνθούν οριστικά από το λογαριασμό σας. Μόνο οι ρυθμίσεις σας (δηλαδή τα στοιχεία της εταιρείας σας) θα παραμείνουν ανέγγιχτα.

0 Σχόλια

Το άρθρο είναι κλειστό για σχόλια.